ISO 34101-2:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ مايو ٢٠١٩

Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)

ملفات الوثيقة ISO 34101-2:2019

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
63.04 OMR

مجال الوثيقة ISO 34101-2:2019

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.

NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.

Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 20589:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Glass in building — Determination of the emissivity
ISO 11265:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Environmental solid matrices — Determination of the specific electrical conductivity
ISO 11465:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Sludge and solid environmental matrices — Determination of dry residue or water content and calculation of the dry matter fraction on a mass basis
ISO 9350:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Corrosion of metals and alloys — Testing method of corrosion resistance for hafnium at high temperature and pressure